Bu e-postayı düzgün görüntüleyemiyorsanız tıklayınız.
TechSquare Yapay Zeka (Analitik) Maratonu Birincisi Belli Oldu!
TechSquare Yapay Zeka (Analitik) Maratonu 11 Temmuz Çarşamba günü KoçSistem bünyesinde düzenlenen “Demo Day” ile tamamlandı. 11 Mayıs’ta başvuru süreciyle başlayan ve çeşitli workshop ve etkinliklerle devam eden maraton için finans, perakende, enerji, otomotiv sektörlerinde maliyet optimizasyonu sağlayacak, verimliliği arttıracak ve müşteri deneyimini iyileştirecek B2B iş fikirleri yarıştı. 1 aylık süre boyunca projelerini geliştiren 12 fikir arasından Gelişmiş Süreç Kontrol sistemlerini yapay zeka kullanarak iyileştirme konusundaki “OPTIMAC” projesi 1. seçildi. Yarışmaya katılan diğer projeler içinde potansiyel fırsatların tespiti için çalışmalar devam ediyor.
Startup Watch Türkiye Girişim Ekosistemi 2018 2.Çeyrek etkinliğine katıldık
TechSquare iş ortağı olan Startup Watch’ın 2018 2. Çeyrek Türkiye Girişim ekosistemi hakkındaki bilgilendirme etkinliğine katıldık. 150 ekosistem temsilcisinin katıldığı etkinlikte girişim dünyasındaki gelişmeler, yatırım haberleri ve exit yapan girişimler gibi konular üzerine detaylar paylaşıldı.
TechSquare fikirlerini bekliyor!
TechSquare Girişimcilik Meydanı’nda yıl boyu etkinlikler, maraton ve yarışmalar düzenleniyor olacak. Fakat projeni TechSquare ile paylaşmak için hiç beklemene gerek yok. TechSquare her zaman yeni projeleri kabul eder ve düzenli olarak değerlendirir.
2014 yılından beri Snapchat’in kendi geliştirdiği ve sistemlerinde kullandığı uygulama yönetimi olan Snapcash’i, kullanım amacının dışına çıktığı gerekçesi ile 30 Ağustos’ta kullanıma kapatıyor. Özelliğin kapatılacak olmasını, Android uygulaması içerisindeki gömülü kodlarla yazılımcılar ortaya çıkarttı.
Devamını okumak için tıklayınız
Amazon’un Prime üyelerine özel sunduğu alışveriş etkinliği olan Prime Day 36 saatte 1 milyar dolar satış hacmine ulaşarak rekor kırdı. Global çaptaki Prime üyeleri, 100 milyonun üzerinde ürün satın alımı gerçekleştirdi. Prime Day etkinliğine 16 ülkenin Prime üyeleri katıldı.
Devamını okumak için tıklayınız
Yakın gelecekteki envanter vizyonuna elektrikli araçlar, otonom araçlar ve mobil bağlanabilirlik eklemek isteyen şirket, elektrikli araçlar üretiminde hız kazanmak için batarya üretiminde de çalışmalara başladığını belirtti. Geleneksel Ford sedanlarına nazaran Mustang gibi markanın bilinirliği ile anılan modellere hibrit-elektrikli modellemeler yapacağını duyurdu.
Devamını okumak için tıklayınız