Bu e-postayı düzgün görüntüleyemiyorsanız tıklayınız.
SAMSUNG İLE BÖLGESEL STRATEJİK İŞ ORTAKLIĞINA İMZA ATTIK!

IDC Türkiye'den Otomotiv Sektörüne Özel Araştırma Raporu

"KoçSistem sponsorluğunda IDC tarafından hazırlanan "Geleceğe Hazırlanan Türkiye'deki Otomotiv Şirketleri dijital Dönüşümün Potansiyelini Nasıl Kullanabilir?" başlıklı whitepaper'ı inceleyin.

KoçSistem Genel Müdürü Mehmet Ali Akarca
Cem Seymen’in ‘Başka Bir Dünya’ programında KoçDigital markamızın vizyonunu aktardı.
BAŞARI HİKAYELERİMİZ
HDI Sigorta – Yeni Genel Merkez Dijital Dönüşüm Projesi
HDI Sigorta, yeni genel merkezindeki dijital ağ altyapısını KoçSistem desteğiyle devreye aldı, güvenli ve yönetilebilir sistem sayesinde hizmet kalitesini arttırdı.
TOFAŞ – Pixage Dijital Yayıncılık
TOFAŞ’ın 73 Ana Bayi, Genel Merkez ve Fabrikasında gerçekleştirdiğimiz Pixage projemizin başarı hikayesini tamamladık. Bayi satış kanalında ve iç iletişim kanalında Pixage’in sunduğu yeni nesil çözümleri TOFAŞ ekipleri paylaşıyor.
IDC CIO Summit Etkinliği’ne KoçSistem Damgasını Vurdu!
IDC Türkiye’nin 10. kez düzenlediği CIO Summit 2019, 7-9 Nisan tarihleri arasında, Türkiye’nin önde gelen 200’den fazla CIO’nun katılımı ile Antalya’da gerçekleştirildi. Ana teması “Strategies for an Era of Multiplied Innovation and Automation” olan etkinlikte; CIO’lar için müşteriyi tanımanın, insan yönetiminin, finansal okur yazarlığın artan önemine vurgu yapıldı. Etkinliğin öne çıkan diğer başlıkları ise yapay zeka ve uygulamaları, robotik süreç otomasyonu, bulut bilişim ve siber güvenlik oldu.
Türkiye’de ilk ve tek paylaşımlı SD-WAN hizmeti
Network ağlarını uygulama düzeyinde yönetebilme ve izleme imkanıimkânı sağlayan yeni nesil network teknolojisi SD-WAN,  aynı zamanda otomasyonel yapısıyla insan hatalarını minimum düzeye indiriyor.
 
Dijital İş Gücü, RPA
RPA teknolojisi baz alınarak geliştirilen Yazılım Robotları ile operasyonel süreçlerin otomasyonunu sağlayın.
444 0 262 | www.kocsistem.com.tr
KoçSistem Bilgi ve İletişim Hizmetleri A.Ş.
Ünalan Mahallesi Ayazma Caddesi Çamlıca İş Merkezi B3 Blok Üsküdar / İstanbul
Tel : (0216) 556 11 00 Fax : (0216) 556 11 88